logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

GRAŽI IR TA GALINGA: MIMOZOS IR SIRENOS

Š 2024-05-25 19:00
14.50 - 22.50
Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus

GRAŽI IR TA GALINGA: MIMOZOS IR SIRENOS 

 

Kartais jautiesi negraži, kartais pasimetusi, kartais tampi tokia didelė, kad tavo ego netelpa kambaryje ir lubos tau per žemos, o sienos per arti. Kartais tu bėgi į save, bet tik nubėgusi pusę kelio supranti, kad bėgai – nuo savęs. Sustojusi tarp visų draugų, tėvų, giminių, vaikų, kolegų ir visuomenės lūkesčių atsisuki į save su klausimu: „kiek manęs yra manyje?“ Kiek galingos ir gražios telpa manyje?

 

„Graži ir ta galinga” kviečia jus į spektaklį-koncertą „Mimozos ir sirenos”. Savo nerimą paleisime būgnų ritmu, kad vėl iš naujo sutiktume save - žavias, galingas ir laimingas, net jei kartais ir pasiklydusias, bet vis grįžtančias į save!

 

* Mimoza – augalas, pasižymintis jautrumu, ypač išoriniam dirginimui. Mimozos žiedas pražysta žiemos pabaigoje ir reprezentuoja saulę, žymi virsmą, todėl laikomas džiaugsmo, pergalingo gyvenimo simboliu. Taip pat siejamas su slapta meile bei jautrumo temomis (kaip gedulo gestas). 

* Mimoza – šampanas ir apelsinų sultys aukštoje taurėje, elegantiškas kokteilis, skirtas šventiniams pusryčiams, atsipalaidavimui ir malonumui.

* Sirenos – mitinės būtybės, savo dainomis viliojusios plaukti į salas. 

* Sirenos – pavojaus signalas.

 

Kūrybinė komanda: aktorės Vaiva Kvedaravičiūtė, Rugilė Latvėnaitė, Ieva Pakštytė, Asta Zacharovaitė, Marija Žemaitytė, dramaturgė Birutė Kapustinskaitė, scenografė Rūta Venskutė, šviesų dailininkas Julius Kuršis, garso režisierius Kipras Dominas

 

Rekomenduojama nuo 14 m.

Renginio metu prašome nefotografuoti ir nefilmuoti.

 

Renginiai

Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti