logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai

Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus

Social Dining
Degustacinė vieno stalo vakarienė

Kviečiame Jus į išskirtinę degustacinę vakarienę prie bendro stalo, kurioje pokalbiai susipins su gurmaniškomis patirtimis.
Šįkart, pagrindinį vaidmenį atliks burokėlis, kuris vakaro metu taps tikru gastronominiu atradimu. Restorano šefas kvies pažinti burokėlį keliose skirtinguose amplua nuo tartato iki keksiuko. Nepraleiskite progos ypatingai vakarienei!

Vakaro meniu:

Šefo komplimentas: Burokėlių ir jautienos tartaras su kapari uogomis ir garstyčių putėsiais;

Užkandis: Burokėlių carpaccio su karamelizuotu ožkos sūriu ARBA Burokėlių humusas su rūkytu Tofu sūriu (vegetarams);

Pagrindinis patiekalas: Lašišos steikas su burokėlių kremu ir šakninėmis daržovėmis;

Desertas: Burokėlių keksiukas su maskarponės sūrio ir apelsino kepurėle.

 

Siūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:

Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais

Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais

Susitikime!

Rugsėjo 17 d. | Restorane „Bleu de Frenkel“, Vilniaus g. 74, Šiauliai

Vakarienės pradžia – 19 val.

Vakaro trukmė – 2 val.

Renginiai

Renginių nerasta
Loading...
Perkrauti
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti