logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

VOICELESS violončelių magija | Klaipėda

Š 2024-09-28 19:00
Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
27.20 - 37.20

Grupės VOICELESS sudėtyje esančios violončelės pakeitė roko grupėse nejudinamas gitaras, vokalą ir klavišus. Tai tikras charizmos ugnikalnis!

Pagaliau, išgirdę savo fanų kvietimus, grupė VOICELESS surengs koncertą gimtojoje Klaipėdoje, Žvejų rūmuose. VOICELESS (iš anglų kalbos – be balso), pradėjusi rengti koncertus, dalyvauti televizijų projektuose, tarsi koks Baltijos jūros uraganas užgrobdavo sceną ir salės klausytojų širdis. Po kurių jie likdavo truputį apšalę, kiti – labai energingi, tuojau keldavo koncertų video su pagyromis ir susižavėjimo šūksniais, tarsi būtų atradę aukso lobį ar laimėję loterijoje. Treti plėšdavo grupės plakatus nuo sienų, kad gautų parašus tarsi pasaulinių roko ir violončelių virtuozų žvaigždžių. Ansamblis, kurį sudaro dvi violončelės ir būgnai, išpopuliarėjo, kurdamas savo aranžuotes bei savo muziką ir ją pristatydamas youtube kanale intriguojančiuose vaizdo klipuose. 

Grupės nariai:

Tomas Mikalauskas – violončelė

Karolis Vaičiulis – violončelė

Konradas Daukšas – būgnai

 

Publikai patinka violončelių muzika, ji – paslaptinga, viliojanti ir magiškai prikausto širdis. Šios tarsi pradeda geriau plakti, stipriau gyventi, džiaugtis. Poros, atėję į VOICELESS koncertus stipriau apsikabina, aistringiau bučiuojasi, išlaisvina savo balsu. Kai grupė pradeda groti, atrodo, tarsi jie kastų griovį ar vairuotų džipą, trauktų tinklus, pilnus žuvų – jie atrodo stiprūs, jie stipriai perteikia muzikos melodiją. Jų repertuare yra roko klasikos žinomiausi kūriniai, kuriuos publika bemat atpažįsta bei grupės sukurtos originalios kompozicijos. Žinomų kūrinių aranžuotės labai žavi, stebiesi, kaip galima atkurti populiarią melodiją dvejomis violončelėmis ir būgnais. 

Trio nariai – Tomas Mikalauskas, Karolis Vaičiulis ir Konradas Daukšas yra kūrybingi, talentingi muzikantai, žavingi vyrukai, svarbiausia jiems – groti publikai. Todėl juos išgirsta. Tarkim, populiarusis Vaidas Baumila išgirdo juos per „Lietuvos balso“ laidas ir pakvietė abu violončelistus groti savo koncerte Žalgirio arenoje.  Atrodo, kad tai sėkmė, bet tai kruopštus darbas, ilgos repeticijos, aranžuočių rašymas ir tik tada – uraganas scenoje.

Programoje - žinomiausi pasaulio roko ir pop kūriniai pagal originalias grupės aranžuotes bei savo kūrybos melodijos. Girdėsime Scorpions, Timeless, U2, Book of Love, Scientists, Halo, Nirvana, Adamso ir kitus kūrinius. VOICELESS pasirodymo garsas ir šviesos, kurie sukurs gražų banguojantį gyvą muzikos spektaklį, yra profesionalų kompanijos „SLP projektai“ kūrybinis sprendimas.

Sekite grupę VOICELESS: https://linktr.ee/voiceless_ban

Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
VOICELESS violončelių magija | Klaipėda Š 2024-09-28 19:00 Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda 27.20 - 37.20
Renginys VOICELESS violončelių magija | Klaipėda
Data / Laikas Š 2024-09-28 19:00
Renginio vieta Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Kaina 27.20 - 37.20
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 18:00
Renginio trukmė: 1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: N-8
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kultūros centras Žvejų rūmai
Taikos pr. 70 Klaipėda Lietuva
Organizatorius
Klasikos degustacija, UAB
Klasikos degustacija, UAB
Mindaugo st. 27 - 28 Vilnius
+370 65924000
Įmonės kodas: 304445246
Renginys VOICELESS violončelių magija | Klaipėda
Data / Laikas Š 2024-09-28 19:00
Renginio vieta Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Kaina 27.20 - 37.20
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą ''Brangenybių sala'' Rygos cirko šou PopuliarusPopuliarus''Brangenybių sala'' Rygos cirko šou Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Pirkti bilietą FIXIE ŠOU: ''Atsargiai, fiksuotieji!'' FIXIE ŠOU: ''Atsargiai, fiksuotieji!'' Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Pirkti bilietą (Klaipėda) LORDS OF THE SOUND su programa «Music is coming» (Klaipėda) LORDS OF THE SOUND su programa «Music is coming» Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Pirkti bilietą (Klaipėda) AC/DC Tribute Show «Highway To Symphony» with Symphony Orchestra (Klaipėda) AC/DC Tribute Show «Highway To Symphony» with Symphony Orchestra Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti