logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

MILLENNIUM 2000 FEST | Eiffel 65, Groove Coverage, Alice Deejay, Sylver

Pn 2024-12-06 21:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas
39.00 - 153.30

Pirmi 1000 bilietų po 39 eurus!

Į „Žalgirio areną“ sugrįžta „Millennium 2000 Fest“! Tai vienas populiariausių renginių Lietuvoje, atvežantis į Lietuvą žymiausias to meto pasaulines žvaigždes.

Į Lietuvą atvyksta net keturios pasaulinės žvaigždės: „Eiffel 65“, „Groove Coverage“, „Sylver“ ir „Alice Deejay“. Tai bus didžiausias 2000-ųjų vienos nakties festivalis Baltijos šalyse po vienu, „Žalgirio arenos“ stogu.

Pirmoji vakaro žvaigždė – „Alice Deejay“. Olandų „trance-pop“ projektas, kurį įkūrė ir prodiusavo Wessel van Diepen, Dennis van den Driesschen, Sebastiaan Molijn ir Eelke Kalberg. Jie geriausiai žinomi dėl savo 1999 m. singlo „Better Off Alone“, kuris sulaukė viso pasaulio dėmesio ir naujai atgimęs, perremiksuotas šiomis dienomis.

Antroji vakaro žvaigždė – „Groove Coverage“. Vokietijos euro-trance/Hands up stiliaus grupė. Šis stilius išsivystė iš kiek anksčiau paplitusios ir išpopuliarėjusios Europos šokių muzikos. Projektą „Groove Coverage” sudaro Dj Novus ir Axel’is Konrad’as. Melanie Munch (geriau žinoma kaip Mell) yra pagrindinė vokalistė, o jai pritaria dainininkė Verena Rehm. Grupė sukūrė daug dainų, kurios išgarsėjo visame pasaulyje, ypač Vokietijoje. Lietuvoje ir visoje Europoje populiariausios ir „Žalgirio arenoje“ skambėsiančios Groove Coverage dainos: “Moonlight shadow”, “Poision”, “God is a girl” ir kt..

Trečioji vakaro žvaigždė, pirmą kartą Lietuvoje koncertuosianti, „Sylver“. Grupė iš Belgijos, pasaulyje išgarsėjusi su hitu "Turn the Tide" ir "Forgiven", neaplenkia nei vieno 2000-ųjų stiliaus muzikos festivalio ir priverčia tūkstantines minias pakelti į viršų rankas. Pagrindinę grupės vokalistę, nuostabaus balso savininkę gyvai bus galima išgirsti ir Lietuvoje, gruodžio 6-ąją Žalgirio arenoje”.

Vakarui pasiekus kulminaciją ant scenos žengs šokių muzikos genijai – „Eiffel 65“, kurie yra vienų žymiausių pasaulio hitų kūrėjai. Šios Italų grupės kūriniai, tokie kaip „Blue (Da Ba Dee)” , Move your body”, „Heaven“ ir kt. iki šiol groja įvairiose pasaulio radijo stotyse, festivaliuose bei yra perremiksuojami kitų pasaulinio lygio didžėjų.

Taip pat vakaro metu bus surengtas lazerių šou,  sumontuotas įspūdingas kiekis – net 12 tonų garso bei šviesų, 8 metrų skulptūros ir dar 2 didžėjai „Žalgirio areną“ pavers didžiausia šokių muzikos aikštele.

Mes grįšime į spalvingus 2000-uosius metus ir šis koncertas-festivalis bus aukso raidėmis įrašytas į Lietuvos koncertų istoriją.

Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
MILLENNIUM 2000 FEST | Eiffel 65, Groove Coverage, Alice Deejay, Sylver Pn 2024-12-06 21:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 39.00 - 153.30
Renginys MILLENNIUM 2000 FEST | Eiffel 65, Groove Coverage, Alice Deejay, Sylver
Data / Laikas Pn 2024-12-06 21:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 39.00 - 153.30
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~19:30
Renginio trukmė: ~2:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anlgų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: pirmi bilietai pigiau

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia:
Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Esami klubo nariai negali įsigyti bilietų. Nauji klubo nariai bilietus perka nuo liepos 1 d.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lietuva
Organizatorius
ER group
Kęstučio g. 41-1 Kaunas
863011019; Infolegendsconcerts@gmail.com
Įmonės kodas: 302655737
PVM kodas LT100006451813
Renginys MILLENNIUM 2000 FEST | Eiffel 65, Groove Coverage, Alice Deejay, Sylver
Data / Laikas Pn 2024-12-06 21:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 39.00 - 153.30
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti