logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Vilnius

Pn 2024-10-04 19:00
COMPENSA koncertų salė, Vilnius
29.00 - 44.00
Į įspūdingą muzikos ir lazerių šou 2024 Tour, kurio metu įvyks 70 koncertų įtraukiama Lietuva!
 
Spalio 4 d. (penktadienis) Vilnius, Compensa koncertų salė
Spalio 5 d. (šeštadienis) Kaunas, Žalgirio Arena
 
Vienas didžiausių koncertų organizatorių Lietuvoje Panda Concert po įvykusio itin sėkmingo koncerto Vilniuje, skelbia, kad į COLDPLAY SHOW by Coldplace tarptautinį turą įtraukiami Vilnius ir Kaunas. Du įspūdingi koncertai didžiausiuose šalies miestuose! Pasaulinio lygio režisierių komanda, specialiai ruoštas galingas šviesų ir lazerių šou, aukščiausio meistriškumo atlikėjai, visiems puikiai pažįstami hitai,  visa tai atvyksta į Lietuvą 2024 turo metu!
Tiesiai iš Didžiosios Britanijos atvežame legendinį, tarptautinį pripažinimą pelniusį „Coldplace“ – „The World's Leading Tribute to Coldplay“. Tai geriausia ir vienintelė tribute grupė dirbanti su pačiais Coldplay! Unikalus įvykis Lietuvos šou padangėje!
Coldplay grupės kreatyvusis direktorius (creative director) Phil Harvey teigia, kad Coldplace yra aukščiausio lygio grupė ir dėkoja už tinkamą Coldplay grupės reprezentavimą. “Coldplace are pure quality. Thanks for flying the Coldplay flag’’.
 
„Coldplace“ – „The World's Leading Tribute to Coldplay“ jau 18 metų sukuria stulbinančius gyvo garso koncertinius pasaulinius turus!
 
Jau spalio 4 d. (penktadienį) Vilniuje, Compensa koncertų salėje ir spalio 5 d. (šeštadienį) Kauno Žalgirio Arenoje išgirsite nenugalimus Coldplay grupės hitus – ​​„Yellow“ , „Higher Power“, „The Scientist“, „A Sky Full of Stars“, „Fix You“, „Paradise“ ir daugelį kitų.
„Coldplace“ – „The World's Leading Tribute to Coldplay“ užtikrina pasaulinio lygio pasirodymus bei tiksliai atkuria „Coldplay“ live rekordinių turų magiją ir reginius!
 
 
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Vilnius Pn 2024-10-04 19:00 COMPENSA koncertų salė, Vilnius 29.00 - 44.00
Renginys COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Vilnius
Data / Laikas Pn 2024-10-04 19:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Kaina 29.00 - 44.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 17:30
Renginio trukmė: 2:00
Pertraukos:
Renginio kalba:
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia:
Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Esami audi klubo nariai bilietų įsigyti negali. Nauji Audi klubo nariai bilietus įsigyti galės nuo liepos 1 iki 14 d. imtinai Premium Ramirent klube.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Organizatorius
Baltic Group LT, MB
Baltic Group LT, MB
Santariškių g. 75 34, Vilnius
+370 602 68182/ balticgrouplietuva@gmail.com
Įmonės kodas: 305943659
Renginys COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Vilnius
Data / Laikas Pn 2024-10-04 19:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Kaina 29.00 - 44.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą QUEEN in Jazz | Kaunas QUEEN in Jazz | Kaunas Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas
Pirkti bilietą COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas PopuliarusPopuliarusCOLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Wielkie Wileńskie Andrzejki Disco Polo Ritmu: ZENEK MARTYNIUK & AKCENT, BOYS, ANDRE, MILANO Wielkie Wileńskie Andrzejki Disco Polo Ritmu: ZENEK MARTYNIUK & AKCENT, BOYS, ANDRE, MILANO Twinsbet Arena, Vilnius
Pirkti bilietą TRE VOCI | Didysis Gala Koncertas TRE VOCI | Didysis Gala Koncertas Twinsbet Arena, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti